Profil og Historie

Profil og Historie

Brdr. Toft har drevet maskinforretning siden sidst i 1960´erne og er gennem mere end 50 år kendt som en stabil samarbejdspartner altid klar til en god handel.

I 1996 blev den første Bargam sprøjte solgt, og siden har forretningen udviklet sig omkring sprøjteteknik, udstyr til flydende gødning og bejdse samt landbrugselektronik til præcisionsjordbrug, og vi er således idag landets førende sprøjtespecialist med et landsdækkende forhandlernet i Danmark. Desuden sælger og servicerer vi sprøjter i Skandinavien og i stor udstrækning også i Østeuropa.

Vi er godkendt synsvirksomhed for obligatoriske sprøjtesyn både i Danmark og Sverige.

Sprøjteteknik er den største del af vores forretning, men vi har sideløbende også import af markedets bedste tipvogne fra italienske Zaccaria, high-end kroghejsevogne fra hollandske TopliftHTB og markedets bedste sneglevogn fra svenske GrainSaver. Vi importerer desuden Sieger Drænspulere fra Holland.

Desuden er vi forhandler af traktorer fra tyske Deutz-Fahr og østjysk Full-line forhandler af Kubota. Og endeligt driver vi stadig maskinforretning i traditionel forstand, så vi hjælper gerne vore kunder med at finde netop den maskine de står og mangler.

Vi har en flad, effektiv organisation med engagerede og erfarne medarbejdere, de fleste med lang anciennitet. Vi er klar til at yde dig en god service og dele ud af vores store erfaring, og naturligvis altid frisk på en god handel.

I oktober 2021 flyttede vi i nye lokaler på Norgesvej 7 i Hammel.