Service

Service

Service

Hos Brdr. Toft – Sprøjtespecialisten er vi eksperter i alt vedrørende sprøjteteknik og udstyr til flydende gødning. Vore medarbejdere har arbejdet indenfor området i mange år og har således en stor erfaring og viden omkring emnet.

Opdateret service på din marksprøjte

Vi følger løbende med i udviklingen og deltager i kurser og efteruddannelse, så vore montøreres viden altid er opdateret.

  • Vi har flere montører klar til at rykke ud til reparation og service af din marksprøjte og har erfaring i bl.a. Bargam, Knight, Hardi, Scan-Sprayer, Lindus, Amazone m.fl.
  • Vi er godkendt som synsvirksomhed til obligatoriske syn af sprøjter både i Danmark og Sverige – se mere ved at klikke her.
  • Vi reparerer desuden traktorer, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner generelt.
  • Vi fremstiller og reparerer hydraulikslanger, mens du venter.

Service hos dig

Vi udfører service og reparation både på vores værksted i Sabro og ude hos dig – vi kommer i hele landet – vi har flere veludrustede servicebiler på landevejene.

Vi samarbejder desuden med en række forhandlere i hele landet, som selvstændigt eller i samarbejde med vore montører, kan assisterer dig, så du bliver hurtigt kørende igen.

Du kan med fordel få din sprøjte tjekket igennem mellem to syn, således at den altid er toptrimmet – i længden sparer du penge, da du får færre nedbrud, doserer dine plantebeskyttelsesmidler mere nøjagtigt og endeligt kan gennemføre næste sprøjtesyn hurtigere og med færre fejl.