Sprøjtesyn

Sprøjtesyn

Obligatoriske sprøjtesyn og bejdseudstyr

Brdr. Toft – Sprøjtespecialisten er af Miljøstyrelsen godkendt til at udføre obligatoriske syn af sprøjter og har flere veluddannede og erfarne medarbejdere i fuld gang med at gennemføre syn af alle typer af sprøjter (marksprøjter, tågesprøjter, ATV sprøjter, specialsprøjter mv.)  såvel som bejdseudstyr på bl.a. kartoffellæggere. Vi syner sprøjter i hele Danmark og Sverige.

Vi har erfaring i over 20 forskellige sprøjtefabrikater, bl.a. Bargam, Scan-Sprayer, Knight, Hardi, Amazone m.fl. så vi klarer også gerne din sprøjte. Vi har også stor erfaring i at syne bejdseudstyr på kartoffellæggere.
Brdr. Toft – Sprøjtespecialisten er den synsvirksomhed i Danmark, der har synet flest sprøjter. Vi er desuden godkendt af Jordbruksverket i Sverige til at gennemføre syn på svensk jord.

Certificeret til service, reservedele og sprøjtesyn

Læs om synet i vores folder; Sprøjtesyns folder.  Læs mere på Miljøstyrelsens hjemmeside; Miljøstyrelsen

Du kan med fordel få din sprøjte tjekket igennem mellem to syn, således at den altid er toptrimmet – i længden sparer du penge, da du får færre nedbrud, doserer dine plantebeskyttelsesmidler mere nøjagtigt og endeligt kan gennemføre næste sprøjtesyn hurtigere og med færre fejl.

Du kan booke dit syn eller service direkte i formularen

Bestil tidspunkt til sprøjtesyn