Reservedele

Reservedele

Hos Brdr. Toft – Sprøjtespecialisten er vi eksperter i alt vedrørende sprøjteteknik og udstyr til flydende gødning, herunder også landbrugselektronik. Vore medarbejdere har arbejdet indenfor området i mange år og har således en stor erfaring og viden omkring emnet.

Kontakt os, når du har spørgsmål omkring korrekt dysevalg, mangler en komponent eller reservedel……….  Vi har et stort lager og har desuden et stort netværk af leverandører, så vi ved, hvor vi skal få fat i komponenter, hvis vi ikke selv har det på lager – og normal med levering fra dag-til-dag.

Vi sender reservedele til hele Danmark med Brink Transport til levering i løbet af næste dag, eller mod ekstra gebyr inden kl. 7.00 næste morgen. Til udlandet sender vi med kurér  normalt dag-til-dag eller i løbet af få dage.

Se mere info på reservedele til marksprøjter og traktorer

Se også siden dyser-og-udstyr for information om komponenter, reservedele og udstyr til marksprøjter mv.

Når du bestiller reservedele, forenkles ekspeditionen, hvis du på forhånd kender reservedelsnummeret – gør du ikke det, kan et billede ofte hjælpe med forståelsen – send det som MMS til Hardy på; 28198711 eller e-mail hp@brdr-toft.dk (kun mandag-onsdag), Peter på; 93398711 eller e-mail pp@brdr-toft.dk  eller til Jan på; 93398700 eller e-mail jv@brdr-toft.dk

Flere af vore lokale forhandlere er desuden lagerførende i gængse reservedele, så hjælpen er sjældent langt væk.
Compact-400x286

Reservedele – Bargam

pumper-400x286

Reservedele pumper

2000-1-400x286

Reservedele – Knight

FITTINGS-400x286

Reservedele – øvrige

sieger_drain-jet_s_2-400x286 (1)

Reservedele – Drænspuler